svētdiena, 2011. gada 23. janvāris

Kā nopelnīt naudu internetā – pats sākums


kā nopelnīt naudu internetāKā nopelnīt naudu internetā?” šis jautājums uzdots un dzirdēts simtiem, pat tūkstošiem reižu. Bet vai tas ir iespējams? Dodu pilnīgi simtprocentīgi pozitīvu atbildi. Internetā nopelnīt var un kāpēc gan to neizmantot? Nākamais jautājums noteikti rodas: ”Cik naudiņas un cik ilgā laikā es varu sapelnīt?” Te nu seko kārtējais jau banālais teksts par to, ka peļņas iespējas ir neierobežotas. Pilnīgi piekrītu, bet man nevajag ”neierobežots”! Kāpēc? Tāpēc, ka es neredzu ciparu! Tāpēc pamazām no ”neierobežots” līdz šim minimālajam skaitlim jānokļūst, tapēc šajā blogā pamazām rakstīšu par peļņas veidiem, padomiem ar ko sākt, kā arī par savām veiksmēm un neveiksmēm saistībā ar slaveno frāzi, kā nopelnīt naudu internetā.

» Kādas iespējas kā nopelnīt naudu internetā man tiek piedāvātas?

Pelnīt internetā var ļoti daudzos veidos, 101 un vairāk, tūlīt pieminēšu dažus no tiem.

1. Var pelnīt internetā ar PTC, jeb Paid To Click programmām.

Darbības princips ļoti vienkāršs, tev katru dienu tiek piešķirtas 4 vai vairāk reklāmas saites, kurās tev noteiktu laiku jāuzturas, par ko tev piešķir noteiktu summu. Summa nav liela, standarts – 0.01$ par 30 sekunžu uzturēšanos saitā. Nav daudz, pat niecīga samaksa teiksi? Lai pelnītu ar PTC saitiem ir mazliet jāiegulda, kā arī darbības galvenais princips ir iegūt zem sevis referāļus, no kuriem tu iegūsti savu labumu, vieglākais un vismazāk pelnošākais veids, kā nopelnīt naudu internetā. Ja vēlies uzzināt vairāk par šo pelnīšanas veidu dodies uz rakstu par pelnīšanu ar .

2. Var pelnīt internetā ar partnerprogrammām(affiliate mārketings).

Kā nopelnīt naudu internatā? ar partnerprogrammām? Ir persona, uzņēmums vai būtne (tikmēr, kamēr man par to maksā, kaut pats nelabais), kas ieinteresēta pārdot savu produktu un Tev, kā starpniekam piedāvā savu daļu no peļņas, ko iegūst pārdodot produktu pateicoties tev. Piemērs: Dainai pieder blogs jaunajām māmiņām, iet runas par visādiem lācīšiem, bērnu putriņam utt, tā nu šo blogu ar laiku var monetizēt ar affiliate mārketinga produkcijas piedāvājumiem iegūstot sev vismaz tik daudz, kā bloga uzturēšanas naudu. Šajā gadījumā der lietas, kas tieši vai vismaz 70% saistītas ar sievietēm, kam tik tikko vai nesen piedzimis bērniņš, piemēram, jaunā Kinder Surprise Ekstra-Mega dabīgā bērnu putriņa vai ņemot vērā to, ka tas ir blogs jaunajām māmiņām (dāmas neņemiet ļaunā) un jaunās māmiņas ļoti bieži pieņēmušās svarā (es ceru, ka neesmu kādu jau novedis līdz asarām, bet reizēm jums tikai izliekās), tad tieši kā laikā būtu produkts/programma dabiskai svara zaudēšanai/ķermeņa šūnu/ādas tvirtuma atjaunošanai. Drīz atsevišķā rakstā varēs lasīt vairāk par pelnīšanu ar partnerprogramām, jeb affiliate programmām un uzzināt par dažām ārzemju un Latvijas partnerprogrammām, kurās iespējams nopelnīt, kā arī tevi varētu interesēt Latvijas lielākā partnerprogramma –  Lattelecom affiliate programa

3. Var pelnīt ar CPA programmām, jeb Cost Per Action programmām.

Kas tas par zvēru un kā ar to pelnīt? Vai esi kādreiz iegājis savā mīļākajā saitā un tieši pirms jaunāko ziņu vai vienkārši jaunākā humora raksta uzmeties priekšā logs, no kura tu nevari iziet, vai arī netiek dota iespēja iziet kādas 20 sekundes? Ja jā, tad tu esi bijis CPA upuris (joks). Burtiski tulkojās, maksa par kādu darbību, un izpaužās tā, Tu savā interneta vietnē turi kādu informāciju, kas nu kam ir svarīgs un Tu ļauj to aplūkot, piemēram, tikai pēc anketas aizpildīšanas, par kuru tev maksā $0.50 Coca-Cola, kurā var būt jautāts nu bezmaz vai jebkas. Piemēram, ja Tev būtu DVDrip kvalitātes jaunākā ”Krēsla” daļa pirms šīs pašas filmas parādīšanās uz kinoteātru ekrāniem, tad faktiski Tu būtu miljonārs. Uz pasaules ir miljoniem mazu asarām acīs pēc Edvarda alkstošu tīnīšu, kas aizpildīs anketu un beidzot redzēs Edvardu darbībā (Edvards darbībā – nu labi skan!), kopsummā visas 3 puses laimīgas, tīnītēm siekalu gabals, tev nauda par anketu aizpildi, anketas piedāvātājam dati, kas nu tika vaicāti/piedāvāti iekš CPA vienības. Drīz atsevišķā rakstā varēs lasīt vairāk par pelnīšanu ar  CPA programmām.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru